Frequently Asked Question

Poindus Varipos 240 2x20 display
bijgewerkt op 3 jaar geleden

Vanaf V21.2.x

In Mplus als Serieel instellen, niet Opos 2.60

COM = virtuele compoort in apparaatbeheer
BAUD = 9600
Data Bit = 8
Parity = None
Flow control = None
Stop bits = 1

Regellengte 20
Initialisatie = \x0c
Clearscreen = \x0c

LAGER DAN 21.2.x

Voor installatie en correcte werking van het 2x20 klanten display van de Varipos 240 is een OPOS driver nodig, deze is te vinden via de Poindus website, Support, Varipos 240.

directe link: https://www.dropbox.com/sh/wvrc6fe85mh1i4f/AADV0q-LZAAl9AXOjIocH6rca/Tools/LCM?dl=0&preview=Character+LCM.zip&subfolder_nav_tracking=1
of: N:\Technische Dienst\PreLoader\Restore\Software DRIVERS\All in One Systemen\Varipos 240\

Het gaat om de setup in: LCM.zip\Character LCM.zip\OPOS-LCM Display\2x20\V1.1.6.1.zip\V1.1.6.1\

Zie Note.txt in deze map voor instellen van compoort in het Windows Register (te vinden in aparaatbeheer).

Voor Windows 10 64 bit moet je meestal hier zijn:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\OLEforRetail\ServiceOPOS\LineDisplay\FTLDSO

image

Na installatie verschijnt onder OPOS aansturing onder hardware instellingen in de kassa een Display met LDN: FTLDSO welke gebruikt moet worden.

image

Een ogenblik geduld!

Een moment geduld alstublieft...